BİR BİLENLE BİLGE NESİL YARIŞMASINA KATILDIK

Eğitim Birsen'in Türkiye genelinde bu yıl sekizincisini düzenlediği "Bir Bilenle Bilge Nesil"adlı kitap okuma ve yazma yarışmasına katıldık.Yarismanin bu yılki kitapları, Cumhuriyet Dönemi şair ve yazarlarından Sezai KARAKOÇ 'un Diriliş Neslinin Amentüsü ve Psikolog yazar Kemal SAYAR'ın Merhamet adlı eserleriydi.Turk Dili ve Edebiyatı Zümresi olarak öncelikle Öğrencilerimize kitapları dagitimini yaptık. Kendilerine dağıtılan kitapları okuyan öğrenciler değiş tokuş yaparak ikinci kitabı okudular.Sonrasinda ise kitap tanıtımı yazısı yazdılar.Okulumuz adına 10/D sınıfı öğrencilerimiznden Merve ŞİMŞEKin yazdığı kitap tanıtımı yazısı ile de yarışmaya katıldık. Öğrencimize okulumuz adına başarılar diliyoruz.

Yayın: 16.04.2024 - Güncelleme: 16.04.2024 14:54 - Görüntülenme: 44