DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi etkinlikleri devam ediyor.Kasim ayından itibaren devam eden etkinlikler kapsamında bu ay Atasözü ve Deyimler Sözlük Okumaları ve ona bağlı etkinlikler gerçekleştirildi.Turk Dili ve Edebiyatı Zümresi tarafından 9/B , 9/C , 9/ D ve 10/A sınıfı öğrencileriyle aylık tanıtım pano calismalari yapıldı.İkinci ve üçüncü hafta etkinliklerinden "Drama ile Atasözü ve deyim" anlatma etkinliği Çocuk Gelişimi Alan zümre öğretmenleri ve öğrencileri tarafından yapıldı.Atasözü ve Deyim resimleme etkinliği ise Okulumuz Grafik  ve Fotoğraf Alanı zümre öğretmen ve öğrencilerimizce yapıldı.Son hafta etkinliği olarak ise öğrencilerimizin çizdiği resimler okul giriş panomuzda sergilendi.Resimler arasından seçilen bir eser ise okulumuzu temsilen senesonu sergisinde kullanılmak üzere Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze gönderilecek.

27-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 12:23 - Görüntülenme: 57