Kas

29/11/2023 tarihinde saat 10:00-13:00 arasında 10/A sınıfından 26 öğrenci 3 öğretmen ile Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ne gezi gerçekleştirilmiştir.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü  kutlama programımız okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Kas

Ülkemizde ve tüm İslam dünyasında Hz. Muhammed’in doğumu Mevlidi Nebi haftası olarak kutlanmaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı bu yılki tema “Peygamberimiz İman ve İstikamet “ başlığını taşımaktadır. Okulumuzda bu temaya yönelik bir pano hazırlanmış ve Diyanet İşleri Başkanlığının sinevizyonu tüm sınıflarda izlenmiştir.

Kas

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmen ve öğrencilerimizin Cumhurlyet temalı sonbahar sergisi.

Kas

Okulumuzda Lösev haftası kapsamında Lösev Kulübü etkinlik gerçekleştirmiştir.

Kas

Öğrencilerimiz ile  teknomer gezisi düzenlenmiştir.

Kas

Çocuk gelişimi ve eğtimi alanı son bahar temalı Altınpark'ta çalışma yapmışlardır.

Kas

10 Kasım 2023 tarihinde okulumuz bahçesinde 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni gerçekleştirildi. Saat 09.05 gece saygı duruşunda bulunuldu ardından tören gerçekleştirildi.

Töreni okulumuz Çocuk Gelişimi öğretmenleri Aynur Albayrak ve Yasemin Kizilates hazırladı.

Kas

9 Kasım 2023 tarihinde okulumuz  müdür yardımcısı Zeynep Gölcük Erdamar ve öğretmenimiz Safiye Özdemir eşliğinde 12/A ve 12/C sınıfları ile birlikte Anıtkabir ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Kas

29 Ekim 2023 tarihinde okulumuz bahçesinde Cumhuriyetimizin 100. yılı hazırlanan programla coşkuyla  kutlanmıştır. Programi Grafik ve Fotoğrafçılık bölümü öğretmenleri E.Raife Oktay ve Seda Bayraktar hazırlamıştır.

Ekm

Okulumuzda  27/10/2023 tarihinde tüm 9. 10. ve 11. sınıflarımıza İlk Yardım Semineri gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuzda bulunan Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 11. sınıfların Pasta Yapım dersinde yaptıkları örnek pastalar.

Ekm

Okulumuzda Dr. Hasan Güner tarafından 13/10/2023 tarihinde Temel Girişimcilik ve KOSGEB Semineri verilmiştir.

Ekm

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 1989 yılında 13 Ekim gününü “Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü” olarak ilan etmiştir. 13 Ekim Dünya Afet Riskleri Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda sivil savunma kulübü ile İHH İnsani Yardım Vakfı işbirliği ile öğrencilerimize deprem hakkında ve deprem esnasında neler yapılacağına dair bilgilendirme semineri yapılmıştır. Devamında okulumuzda siren çalınarak çök kapan tutun hareketi ve güvenli bölgeye tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin güvenli bölgeye tahliyesinin tamamlanmasının ardından yaralı bir kişinin binanın 3. katından halatlar yardımı ile kurtarma senaryosu yapılmıştır. Etkinlikte faaliyet gösteren Ankara İHH ekibine teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 03/10/2023 tarihinde Ahilik Haftası ve Kepçe Teslim Töreni gerçekleşmiştir.