Eyl

9. Sınıf ve grafik öğrencilerine alan tanımı Selim Oktay tarafından çok amaçlı salonda verilmiştir. Selim Oktay ayrıca atölyemizde de sunum izletip, vermiş olduğu semineri destekleyerek, öğrencilerimizin sorularını da cevaplamıştır. Kendisine okulumuz ve alanımız adına teşekkürlerimizi sunarız.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına, yeni 9.sınıf öğrenci ve velilerimizinde katılımıyla okul açılış törenini gerçekleştirdik.

Eyl

Okulumuz müdür yardımcısı Zeynep Gölcük Erdamar,12/C sınıfından beş öğrenciyle birlikte 30 Ağustos 2023 tarihinde, Ankara Etimesgut Havalimanın'da da düzenlenen Teknofest etkinliğine katılmıştır.

Haz

09/06/2023 tarihinde edebiyat öğretmenimiz Elif Erdoğan'ın rehberliğinde öğretmen ve öğrencilerimizin muhteşem performanslarıyla şiir dinletimizi gerçekleştirdik.

Haz

06/06/2023 tarihinde 12/B sınıfı ile mezun olmaları nedeniyle  Çamlıdere oyuncak müzesine gezi düzenlenmiştir. Geziye okul müdürü Hafize Nuray Seylan, müdür yardımcısı Aydan Çiler, çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenleri Dilek Tamdoğan, Elif Demirdağ, Kevser Çağlar, Nursel Gökcek katılım sağlamışlardır.

Haz

Uygulama anaokulu öğrencilerimizin mezuniyet kutlamasını Keçiören Belediye Başakınımız Sayın Turgut Altınok' un katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Haz

Çocuk gelişimi ve eğitimi alan öğretmenlerinin rehberliği de öğrencilerin 2022 - 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI boyunca yaptıkları ürünler "BAHAR ÇİÇEKLERİ" adı ile sergilendi

Haz

Uygulama anaokulu öğrencilerimiz anneler gününü kutladı ve yıl boyunca yapıktıkarı ürünleri sevgili anneleri ile paylaştı.

Haz

Okulumuz bahçesinde bulunan banklarımıza Keçiören Belediyesi tarafından bakım yapılmıştır.

May

kök değerler  Nisan ayı etkinlikleri okulmuzda gerçekleştirilmiştir.

May

Okulumuz müdür yardımcısı Aydan Çiler tarafından öğretmenlerimize ''e okula devamsızlık girişi semineri'' verilmiştir.

May

Okulumuzda yapılan törenle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

May

17/05/2023 tarihinde LÖSEV tarafından okulumuz 9. sınıf öğrencilerine farkındalık semineri verilmiştir.

May

Okulumuz 12 sınıf öğrencileri ile Çanakkale'ye yaptığımız gezilerde 1 gün 1 Dünya Savaşı'nın önemli cephelerinden biri olan Çanakkale savaş alanı turizm ve kültürel değerlerini deneyimlediler. Çanakkale Şehitlik Anıtı ve diğer anıtlarla birlikte rehberimiz eşliğinde Çanakkale savaş alanı hakkında değerli bilgiler edindiler. Çanakkale Şehitlik Anıtı ve diğer anıtlarla birlikte rehberimiz eşliğinde Çanakkale savaş alanı hakkında değerli bilgiler edindi. Gezinin yine 1 günü öğleden sonrasında Çanakkale il merkezinde bulunan deniz müzesini ve ardından Çanakkale ile simgeleşmiş olan Aynalı Çarşı gezileri yapıldı. Gezimizin 2 günü Çanakkale tarihine derinlik katan Troya müzesi ve antik kenti yine rehberimizin değerli bilgileri eşliğinde deneyimlendi. Gezimiz esnasında bütün organizasyonların kusursuz bir şekilde yapılmasını sağlayan rehber ve diğer çalışanlara teşekkürlerimizi sunar gezinin sponsorluğunu üstlenen Keçiören belediyesi' ne de ayrıca teşekkür ederiz.

May

12/05/2023 tarihinde okulmuzda tüm 9,10, ve 11. sınıflara ''Çocuklarımız İlkyardımla Daha Güvende'' semineri, 09:30-16:00 saatleri arasında Keçiören İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Necati Edek uzmanımız tarafından  verilmiştir.