Nis

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından okulumuz 10. Sınıf öğrencilerine terörle mücadele semineri verilmiştir.

Nis

Okulumuzda yapılan program ile Kut' ül Amare zaferi kutlanmıştır.

Nis

Drama Eğitmeni Eda Çabuk proje öğrencilerimize Drama Atölyesi yaparak " Let's Be A Ring and Meet in" eTwinning proje etkinliklerimize katkı sağlamıştır.

Nis

Projemizin tanıtım slaytıni Web 2.0 araçlarından Canva ile hazırladık. Drama ve Orff etkinlikleriyle öğrencilerde ritim duygusu geliştirme, empati kurma,  yaparak yaşayarak öğrenme, işbirlikçi çalışmalar hedeflenmiştir.

Nis

9/04/2024 cuma günü Ankara Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen yöresel yemek yarışmasında 11/ D sınıfı öğrencilereimiz İç Anadolu bölge 1. olup altın madalya ve kupa almaya hak kazanmılardır. 11/ D sınıfı öğrencilerimizden Ezgi KARA, Derya KALENDER ve Selin Ceylin ÖZTÜRK’u ve alan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

18/04/2024 Perşembe günü Ankara Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde turizm haftası kapsamında düzenlenen Geleneksel Türk Mutfağı Yöresel Yemek yarışmasında 11/ D sınıfı öğrencilerimiz 1. (Birinci) olup altın madalya ve kupa almaya hak kazanmışlardır. 11/ D sınıfı öğrencilerimizden Ezgi KARA, Derya KALENDER ve Selin Ceylin ÖZTÜRK’u ve  alan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Eğitim Birsen'in Türkiye genelinde bu yıl sekizincisini düzenlediği "Bir Bilenle Bilge Nesil"adlı kitap okuma ve yazma yarışmasına katıldık.Yarismanin bu yılki kitapları, Cumhuriyet Dönemi şair ve yazarlarından Sezai KARAKOÇ 'un Diriliş Neslinin Amentüsü ve Psikolog yazar Kemal SAYAR'ın Merhamet adlı eserleriydi.Turk Dili ve Edebiyatı Zümresi olarak öncelikle Öğrencilerimize kitapları dagitimini yaptık. Kendilerine dağıtılan kitapları okuyan öğrenciler değiş tokuş yaparak ikinci kitabı okudular.Sonrasinda ise kitap tanıtımı yazısı yazdılar.Okulumuz adına 10/D sınıfı öğrencilerimiznden Merve ŞİMŞEKin yazdığı kitap tanıtımı yazısı ile de yarışmaya katıldık. Öğrencimize okulumuz adına başarılar diliyoruz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde, Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde gerçekleştirilen 'Sıfır Atıkla Sanat Yarışması'na okulumuzdan 3 eser katılmıştır. Öğrencimiz Ayşenur Doğru Ankara'da  3. olmuştur. Danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

1- 7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay haftası dolayısıyla okulumuzda Sağlıklı Yaşam, Kızılay ve Yeşilay Kulübü tarafından Yeşilay Derneğinden temin edilen broşürler dağıtıldı. Öğrencilere haftanın anlam ve önemi ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mrt

08/03/2024 tarihinde saat 11:00da okulumuz öğretmenleri Raife Oktay ve Seda Bayraktar tarafından Kocatepe Ortaokulu öğrencilerine okul ve alan tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır. Siren sesi ile birlikte öncelikle ÇÖK-KAPAN-TUTUN tatbikatı yapılmış, ardından belirlenen plana göre tahliye gerçekleştirilmiştir.

Mrt

İlimiz Gölbaşı İlçesi Gölbaşı Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünün Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerini kapsayan Dramatik Etkinliklerde Kullanılmak Üzere 3-6 Yaş Çocuğuna Uygun Şapka Tasarlama Yarışması’nda okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı 11- A sınıfı öğrencimiz Rana Cemelelioğlu il birincisi olmuştur. Alan şefimiz Elif DEMİRDAĞ’ı, alan öğretmenimiz Dilek TAMDOĞAN’ı  ve öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

Losev kulübü öğretmenleri öncülüğünde 9.sinif öğrencileri ve ders öğretmenleri katılımı ile Losev semineri  gerçekleştirilmiştir.

Mrt

KEÇİÖREN BELEDİYESİ'nin sponsorluğunda 22.02.2024 tarihinde  ÇANAKKALE'yi ziyaret ettik. Okulumuzdan 44 öğrenciye 3 gece 2 gün  boyunca okulumuz ogretmenlerinden Elif DEMİRDAĞ, Nursel GÖKCEK ve Savaş BÜYÜKYILMAZ eşlik etmişlerdir.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencilerimizin yaptıkları "Atasözü ve deyim"resimleme etkinliği yapılmış.Etkinlik sonunda okulumuz 10/C sınıfı öğrencimiz Deniz UÇAR'in Ağzını Aramak deyimini çizdiği eser okulumuzu temsilen ilçe millî eğitim müdürlüğü'ne gönderilmek üzere seçilmiştir.